Middelharnis, 16 september – Op zaterdag 16 september was de Herman Heijermanssingel in Middelharnis het toneel van een indrukwekkend evenement, de 112 Dag. Tussen 10:00 en 16:00 uur stonden de deuren open voor jong en oud om een uniek kijkje te nemen in de wereld van de hulpdiensten.

De dag begon met een spectaculaire opening, verzorgd door niemand minder dan burgemeester Ada Grootenboer. Haar inzet markeerde het begin van een dag vol opwinding en leerzame ervaringen. Bezoekers konden hun nieuwsgierigheid bevredigen door deel te nemen aan diverse demonstraties en waardevolle informatie te vergaren bij verschillende informatiestands.

Een hoogtepunt van de dag was de kans om een ritje te maken in een echte brandweerauto. Zowel jong als oud genoten van deze unieke gelegenheid om te ervaren hoe het is om in de schoenen van een brandweerman te staan.

Voor degenen die hun trek hadden gekregen, waren er tal van culinaire opties beschikbaar. Van heerlijke kopjes koffie tot verfrissende ijsjes en smakelijke warme snacks uit de frituur, er was voor ieder wat wils.

Het evenement trok veel aandacht en enthousiaste bezoekers, waardoor het een groot succes was. De 112 Dag op de Herman Heijermanssingel in Middelharnis bracht niet alleen gemeenschappen samen, maar bood ook een diepgaand inzicht in het belangrijke werk dat de hulpdiensten dagelijks verrichten. Het was een dag om niet te vergeten en een viering van de helden die klaarstaan om te helpen in tijden van nood.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *