19 september 2024

Mitch Fotografie

Mitch Fotografie: Jouw 112-Fotograaf in Rotterdam

Politie onderzoekt overlijden vrouw (28) Dumasstraat Rotterdam

In de vroege ochtenduren van zaterdag 6 juli is een 28-jarige vrouw overleden in een woning aan de Dumasstraat. Rond 02.00 uur kwamen hulpverleners na een melding ter plaatse en probeerden de vrouw langdurig te reanimeren, maar helaas zonder succes. De vrouw overleed in de woning.

De politie heeft direct een onderzoek gestart vanwege verdachte omstandigheden rondom het overlijden. Een 35-jarige man uit Rotterdam is in verband met deze zaak aangehouden. Dankzij een goede samenwerking tussen agenten van LX (deel van de voormalige landelijke eenheid) en de eenheid Oost-Nederland kon de verdachte uiteindelijk worden aangehouden op een afrit bij Oldenzaal. Zijn rol en betrokkenheid bij het incident worden momenteel onderzocht.

De politie roept iedereen die informatie heeft over het incident of beschikt over beelden uit de omgeving van de Dumasstraat van die nacht op om zich te melden. Elke tip kan bijdragen aan het onderzoek en helpen om de toedracht van het tragische overlijden te achterhalen.