19 september 2024

Mitch Fotografie

Mitch Fotografie: Jouw 112-Fotograaf in Rotterdam

Grote Ravage op Coen Moulijnweg Rotterdam: Auto en Bestelbus in Botsing, Onderzoek Naar Oorzaak

Donderdagmiddag 12 september, omstreeks 14.15 uur, heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Coen Moulijnweg in Rotterdam. Een bestuurder van een personenauto is in een slip geraakt en heeft door de middenberm heen gereden, waarbij hij frontaal in botsing kwam met een tegemoetkomende bestelbus.

Bij het ongeval raakte ook een lantaarn beschadigd, wat bijdroeg aan de aanzienlijke ravage op de weg. Beide voertuigen hebben forse schade opgelopen. Gelukkig zijn er tot nu toe geen meldingen van gewonden, hoewel de schade aanzienlijk is. De politie die ter plaatse kwam, vond een boksbeugel in een van de voertuigen, welke in beslag is genomen. Dit heeft geleid tot een lopend onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De politie onderzoekt momenteel of de boksbeugel mogelijk van invloed is geweest op het voorval.

Een berger heeft beide voertuigen van de plek van het ongeval afgevoerd. De Coen Moulijnweg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer, en weggebruikers worden aangeraden om alternatieve routes te nemen.