Uit archief

Ouddorp, 10 september 2023 – Op zondag 10 september, omstreeks 17:30 uur, heeft zich een verkeersongeval voorgedaan op de Kruse in Ouddorp. Een scooterrijdster liep hierbij licht letsel op nadat zij plotseling moest remmen voor een grijze personenauto die zich op een plek bevond waar rijden niet was toegestaan. Na het incident verliet de betrokken auto de plaats van het ongeval.

Tijdens het incident moest de scooterrijdster met kracht remmen om een aanrijding met de grijze personenauto te voorkomen, die zich op dat moment onrechtmatig op de Kruse bevond. Na het voorval verliet de betrokken auto de plaats van het ongeval zonder gegevens achter te laten. Als gevolg van de noodstop kwam de scooterrijdster hard ten val en liep zij lichte verwondingen aan haar been op. Gelukkig arriveerde de ambulance snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen, waarna ze door bekende naar huis is gebracht.

Op dit moment herinnert het slachtoffer zich slechts dat de betrokken personenauto grijs of zilverkleurig was. De politie doet daarom een dringend beroep op getuigen die informatie hebben over het incident of de identiteit van de bestuurder van de personenauto. In het bijzonder wordt gezocht naar een fietser die het ongeval heeft zien gebeuren en een foto heeft gemaakt van het kenteken van de weggereden auto.

Bent u de fietser die getuige was van dit ongeval en een foto van het kenteken van de betreffende auto heeft genomen? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het identificeren van de automobilist? Neem dan alstublieft onmiddellijk contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 voor algemene politiezaken en niet-dringende situaties. Uw medewerking is van essentieel belang om dit incident op te helderen en de verkeersveiligheid te waarborgen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *