SOMMELSDIJK – Op zaterdagavond 19 augustus heeft zich rond 20.35 uur een verkeersongeval voorgedaan op de kruising van de Dorpsweg en de Staverseweg – N215 ter hoogte van kilometerpunt 19,5, bij Sommelsdijk.

Bij het incident waren twee personenauto’s betrokken die met elkaar in botsing kwamen op de genoemde kruising. De impact van de botsing was dusdanig dat beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen, wat resulteerde in de noodzaak van berging door een gespecialiseerd bergingsbedrijf.

Hoewel het een heftige aanrijding betrof, bleven de inzittenden van beide voertuigen gelukkig ongedeerd. Ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen gecontroleerd op eventuele verwondingen, maar gelukkig hoefde niemand van hen naar het ziekenhuis te worden vervoerd voor verdere medische behandeling.

De politie heeft onmiddellijk na het ongeval een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding. Vooralsnog zijn er geen verdere details bekend over de exacte toedracht van het incident. Verkeersdeelnemers wordt geadviseerd om voorzichtig te zijn bij het naderen van kruispunten en om de verkeersregels strikt op te volgen om dergelijke ongevallen te voorkomen.

De betrokken voertuigen zijn afgevoerd door een bergingsdienst en de weg is weer vrijgegeven voor het verkeer.

Blijf op de hoogte: Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste 112 nieuws en de recentste updates over gebeurtenissen op Goeree Overflakkee? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! We brengen jou regelmatig interessante en informatieve content rechtstreeks naar je inbox.

Het is gemakkelijk om je aan te melden. Vul gewoon je e-mailadres in en klik op de aanmeldknop hieronder. We beloven je dat we jouw gegevens met zorg zullen behandelen en alleen relevante en waardevolle content zullen sturen. Je kunt je op elk moment afmelden als je besluit de nieuwsbrief niet meer te willen ontvangen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *