Goeree Overflakkee Nieuws

BLØF’s Paskal Jakobsen onthult indrukwekkende line-up voor Concert at Sea 2024: Nile Rodgers & CHIC, KANE en meer!

Met enthousiasme deelde Paskal Jakobsen vandaag op Radio 2 de veelbelovende line-up voor Concert at Sea 2024. Het langverwachte festival, gepland van 27 tot 29 juni op de Brouwersdam, zal schitteren met optredens van bekende namen zoals Nile Rodgers & CHIC, KANE, Acda en de Munnik, Suzan & Freek, Racoon, Miss Montreal, Snelle, FLEMMING, en uiteraard BLØF zelf.

Een bijzonder detail is dat de kaartverkoop op 30 november om 12.00 uur van start gaat, met ticketprijzen die gelijk blijven aan het voorgaande jaar, wat de toegankelijkheid voor een breed publiek bevordert.

Het festival belooft niet alleen een muzikaal festijn te worden, maar biedt ook ruimte voor andere vormen van vermaak, waaronder comedy, feestprogramma’s en straattheater. Paskal Jakobsen onderstreepte het groeiende belang van Concert at Sea als een traditie die niet alleen de vertrouwde bezoekers aanspreekt, maar ook steeds meer nieuwe gezichten trekt die het unieke ‘Concert at Sea-gevoel’ willen ervaren. Zijn oprechte anticipatie op de terugkeer van Nile Rodgers & Chic, een internationale grootheid die eerder al de dam in extase bracht, sprak boekdelen over de opwinding die het festival met zich meebrengt. Het lijkt erop dat het mooiste weekend van het jaar weer voor de deur staat, waar muziek, gezelligheid en traditie samensmelten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *