Middelharnis, 18 oktober – Op deze woensdag was het een uitzonderlijk drukke dag voor de brandweer op Goeree Overflakkee, met meerdere incidenten die hun aandacht vereisten.

Het eerste incident vond plaats om 13:48 uur op de Koningin Julianaweg in Middelharnis, waar een containerbrand woedde. Deze brand, vermoedelijk aangestoken door jongeren, werd snel onder controle gebracht door de brandweerlieden. Gelukkig kon het team na het blussen veilig terugkeren naar de kazerne.

Later op de dag, om 17:33, werden de brandweerlieden opnieuw gealarmeerd, ditmaal voor een buitenbrand aan de Kadeweg in Middelharnis. Hier stond een grote hoop hooibalen in lichterlaaie, wat resulteerde in een opschaling naar een grote brand. De blussing van deze brand zal nog uren duren en vereist de inzet van verschillende brandweereenheden.

Tot slot, om 20:33 uur, rukte de brandweer uit naar de Langeweg in Middelharnis vanwege een schoorsteenbrand. De bewoners hadden al een poging gedaan om de brand te blussen voordat de brandweer arriveerde. Deze inzet leidde tot gedeeltelijke afsluiting van de Langeweg terwijl de brandweer een grondige nacontrole uitvoerde.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *