MIDDELHARNIS – In de vroege ochtenduren van vandaag, rond 02:50 uur, heeft zich een brand voorgedaan op de Voorstraat in Middelharnis. De brand begon in een bouwcontainer met bouwafval, wat aanvankelijk werd gemeld en later werd bevestigd. Echter, naast de container waren ook 20 bielzen en 12 grote rioolbuizen in brand geraakt.

De hulpdiensten werden snel opgeroepen en arriveerden op de locatie van het incident. Bij aankomst constateerden de brandweerlieden dat de brand inderdaad was begonnen in de bouwcontainer. De vlammen waren echter overgeslagen naar de omliggende materialen, waaronder de bielzen en rioolbuizen, die ook vlam hadden gevat.

Na een korte blusoperatie slaagden ze erin om zowel de brand in de bouwcontainer als de vlammen bij de bielzen en rioolbuizen onder controle te krijgen en uit te maken.

Gelukkig hebben de inspanningen van de brandweer geleid tot het voorkomen van verdere escalatie en schade. Het incident zal verder worden onderzocht door de politie om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *