©Stockfoto

GOEREE OVERFLAKKEE – Gisteren was het al een grote chaos op de snelweg A29 door de afgesloten Heinenoordtunnel. Het verkeer stond lange tijd stil en er ontstonden flinke files. Zoals verwacht en gevreesd levert de afsluiting van de tunnel veel verkeersoverlast op.

De Heinenoordtunnel is afgesloten vanwege werkzaamheden die tot en met vrijdag 5 mei duren. Het verkeer moet omrijden via de Haringvlietbrug, wat tot flinke vertragingen leidt. Gisteren stond het verkeer op de A29 al uren stil en de ANWB verwacht dat vandaag en morgen nog erger wordt.

Volgens de ANWB zullen vooral de ochtendspits en de avondspits morgen voor veel fileleed zorgen. Automobilisten wordt dan ook geadviseerd om indien mogelijk de spits te vermijden of om te rijden via de Moerdijkbrug.

De werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel zijn nodig vanwege renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Naar verwachting zal de tunnel na vrijdag weer open gaan en zal het verkeer weer normaal kunnen doorstromen. Tot die tijd zullen de automobilisten echter geduld moeten hebben en rekening moeten houden met flinke vertragingen en files.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *