Nieuws Ooltgensplaat

De Nieuwe N59 bij Ooltgensplaat: Uw Ervaringen Gevraagd!

Beste lezers,

We nodigen u uit om uw ervaringen, reacties en meningen te delen over de “nieuwe” N59 bij Ooltgensplaat. We hebben verschillende klachten ontvangen over deze weg en willen graag aandacht besteden aan uw perspectieven.

Een zorgpunt dat is opgemerkt, is dat de gemeente heeft aangegeven dat het veilig is om uit te wijken op de weg, maar dat dit in de praktijk moeilijk blijkt vanwege de wegligging van de berm. Heeft u hier ervaring mee? Deel gerust uw observaties.

Een andere kwestie betreft de recent geplaatste vangrail tussen de rijstroken, die bedoeld is om de veiligheid te vergroten. Echter, hebben sommigen opgemerkt dat hulpdiensten hierdoor belemmerd worden in hun snelheid om ergens aan te komen. Heeft u vergelijkbare ervaringen gehad of hier gedachten over?

Bovendien is er bezorgdheid geuit over de zachtheid van de berm, wat heeft geleid tot auto’s die vast komen te zitten in de modder. Ook zijn de eerste hectometerpaaltjes omver gereden. Als u hier iets over te delen heeft, horen we graag uw verhaal.

Uw reacties worden anoniem verwerkt. Stuur alstublieft uw reacties naar redactie@mitch-fotografie.com.

Bedankt voor uw bijdrage.

Met vriendelijke groet,
Redactie Mitch Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *