Den Bommel – Op zondagavond 23 april heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N59 ter hoogte van Den Bommel. Rond 21.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd en waren de brandweer, politie en ambulance ter plaatse om hulp te verlenen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er twee personen bij het ongeval betrokken waren. Een van hen is nagekeken door de ambulance en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere persoon, die achter het stuur zat, is door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed.

De brandweer heeft ter plaatse hand- en spandiensten verleend en heeft de weg vrijgemaakt voor het verkeer. De politie heeft het gebied rond het ongeval afgezet voor onderzoek en het verkeer omgeleid.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en of er sprake is van verdere schade of gewonden. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en zal hierover later meer informatie verstrekken.

Automobilisten die op het moment van het ongeval over de N59 reden, werd gevraagd om rekening te houden met vertraging en om de aanwijzingen van de hulpdiensten op te volgen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *