©Stockfoto

ZIERIKZEE – Op donderdagochtend 16 november om 07.30 uur heeft zich een ernstig ongeval voorgedaan op de N59 ter hoogte van Zierikzee. Een grootschalige inzet van hulpdiensten, inclusief twee traumateams, diverse brandweer- en ambulance-eenheden, is gaande. Het incident is opgeschaald naar ‘Grote HV’ (Grote Hulpverlening).

Bij het ongeval, waarbij tenminste vier voertuigen, waaronder een bestelbus, betrokken zijn, belandde een personenauto in de sloot. Meerdere inzittenden zitten bekneld, en de brandweer is intensief bezig met hydraulisch redgereedschap om hen te bevrijden.

De N59 is volledig afgesloten voor verkeer rond Zierikzee, en deze afsluiting blijft van kracht tot 12:00 uur. Een bergingsdienst zal ter plaatse komen om de betrokken voertuigen af te slepen.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *