Den Bommel, 25 mei 2023 – Omstreeks 09:00 uur heeft zich vanochtend een ernstig ongeval voorgedaan op de N59 ter hoogte van kilometerpaal 43,5 in Den Bommel. Een lijnbus en een fietser zijn daarbij betrokken geraakt. Hulpdiensten waren snel ter plaatse om zorg te verlenen.

Tijdens het oversteken werd de fietser aangereden door een passerende lijnbus op de N59. De situatie werd al snel als levensbedreigend beschouwd, aangezien de betrokken persoon bekneld raakte. De brandweer arriveerde spoedig en slaagde erin om mevrouw te bevrijden uit de beknelling. Een traumahelikopter landde ter plaatse om medische ondersteuning te bieden aan het slachtoffer.

Als gevolg van het ongeval is een deel van de N59 tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via aangrenzende wegen. De forensische opsporing van de politie is ter plaatse gekomen en is begonnen met het uitvoeren van een grondig onderzoek om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Zowel de politie als de hulpdiensten adviseren weggebruikers om de omleidingsroutes te volgen en rekening te houden met mogelijke vertragingen.

De toestand van het slachtoffer is op dit moment nog niet bekend. De politie zal verdere informatie verstrekken zodra deze beschikbaar is. Dank gaat uit naar de vrachtwagenchauffeur die het ongeval beveiligd heeft voor de veiligheid van de hulpdiensten

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *