Nieuwe-Tonge Nieuws

Faunapark Flakkee: Derde Plaats in Leukste Uitjes van Zuid-Holland

Faunapark Flakkee, gelegen in Nieuwe-Tonge, heeft met trots de derde plek veroverd in de lijst van de leukste uitjes van Zuid-Holland. Dit dierenpark, opent zijn deuren van woensdag tot en met zondag, waar bezoekers worden verwelkomd met een scala aan boeiende dieren, waaronder uilen, wilde katten en nieuwsgierige capybara’s.

Deze onderscheiding werpt een schijnwerper op Faunapark Flakkee als een van de pareltjes van recreatieve mogelijkheden in de regio. Te midden van de bruisende energie van Rotterdam, waar vier attracties, waaronder Miniworld, Mariniersmuseum, FutureLand, en Spido-rondvaarten, hun plaats innamen in de top 10 van de ANWB-lijst.

Faunapark Flakkee, hoewel bescheiden in omvang, biedt een intieme ontmoeting met de natuur en de dierenwereld. Bezoekers worden uitgenodigd om te genieten van een betoverende ervaring, weg van de stadse drukte. Deze erkenning onderstreept het unieke karakter en de aantrekkingskracht van Faunapark Flakkee in het uitgestrekte landschap van Zuid-Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *