Op zaterdagochtend 28 oktober, rond 7:30 uur, heeft zich een ernstig ongeval voorgedaan op de N494 Kanaalweg Westzijde, ter hoogte van 5,7. Het ongeval betrof een frontale botsing tussen een personenauto en een tankwagen, die vloeibaar stikstof vervoerde.

Bij het ongeval raakte één persoon bekneld in de personenauto. Onmiddellijk werd er grootschalige hulp gemobiliseerd, en de trauma-arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is per auto naar de locatie van het ongeval vervoerd. Het incident werd opgeschaald naar “Middel hulpverlening” vanwege de ernst van de situatie. De omgeving van het ongeval is ruim afgezet om de hulpverlening en het onderzoek te vergemakkelijken.

Het slachtoffer uit de personenauto is met spoed, onder begeleiding van de politie, overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. De N494 is momenteel ter hoogte van Hellevoetsluis aan beide zijden afgesloten en dit zal naar verwachting nog enkele uren duren. Forensisch onderzoek en verkeersonderzoeksteams zijn ter plaatse om de toedracht van het ongeval te onderzoeken en verdere informatie te verstrekken.

Weggebruikers worden aangeraden alternatieve routes te zoeken en de omgeving te vermijden totdat de weg weer toegankelijk is. Onze gedachten gaan uit naar het slachtoffer en diens familie, en we houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen in dit incident.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *