Ouddorp neemt vandaag afscheid van wijkagent Johan van Oeveren, die na ruim 46 dienstjaren bij de politie met welverdiend pensioen gaat. Johan’s indrukwekkende staat van dienst is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft zich gedurende al die jaren nooit ziek gemeld, behalve tijdens de coronatijd, toen hij verplicht thuis moest blijven vanwege een snotneus.

Als wijkagent heeft Johan alle gebieden, dorpen en steden van Goeree Overflakkee bediend, met uitzondering van Dirksland. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het oprichten van de Parking Whatsers in Ouddorp, waardoor hij een bekend gezicht is geworden onder de jeugd van Goeree-Overflakkee. Op een jeugd ontmoetingsplaats (JOP) in Stellendam is zelfs een prachtige tekening ter ere van Johan gemaakt.

Het is bewonderenswaardig dat Johan tot op het laatst 38 uur per week heeft gewerkt, zonder gebruik te maken van de afbouwregeling. Zijn toewijding aan zijn werk is buitengewoon.

Tijdens zijn afscheidsreceptie in het Diekhuus werd Johan onlangs verrast door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman, die hem een bedankje en gemeentepenning overhandigde. Het was een passend eerbetoon aan een gewaardeerde wijkagent.

Johan, we zullen je missen en wensen je veel plezier en een goede gezondheid toe tijdens je welverdiende vrije tijd. Geniet ervan!

MIDDELHARNIS – Gemeentepenning uitgereikt door Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman aan politieagent Johan van Oeveren

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *