Nieuws Stellendam

Gezamenlijke Operatie Politie Oost-Nederland en DSI: Onderzoek in Bedrijfspand Stellendam Verliep Voorspoedig

Stellendam, 14 december – Vanmiddag heeft een succesvolle gecoördineerde operatie plaatsgevonden, waarbij de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de Landelijke Eenheid op verzoek van Politie Oost-Nederland een inval deed in een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg te Stellendam.

De operatie verliep zonder noemenswaardige incidenten. Onder leiding van de zwaarbewapende DSI-leden werd het bedrijfspand betreden in het kader van een afgerond onderzoek.

De specifieke aard van het onderzoek en de redenen achter de inval werden niet publiekelijk bekendgemaakt vanwege de gevoeligheid van de zaak.

Na de actie werd gemeld dat de aanwezigheid of aanhouding van personen niet bevestigd kon worden op dat moment. Het gebied rondom het bedrijfspand is afgezet geweest voor forensisch onderzoek, dat naar verwachting waardevolle aanvullende informatie heeft opgeleverd.

In het belang van het afgeronde onderzoek zullen nadere details en bevindingen op een later moment worden vrijgegeven door de autoriteiten. Burgers werden opgeroepen om eventuele verdachte activiteiten te melden en samen te werken met de politie voor een veilige leefomgeving.

De succesvolle samenwerking tussen Politie Oost-Nederland en de DSI benadrukte de vastberadenheid van de autoriteiten om criminaliteit aan te pakken en de veiligheid in de regio te handhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *