17 juli 2024

Mitch Fotografie

Uw beeldmaker van het laatste nieuws op Flakkee

Politie treft hard- en softdrugs aan bij drie huiszoekingen op Goeree-Overflakkee

Politie basisteam Haringvliet heeft in de nachten van vrijdag en zaterdag woningen doorzocht in Herkingen, Oude-Tonge, Middelharnis en een opslagbox in Dirksland.

Herkingen

In Herkingen vond het drugsteam in de woning van een 23-jarige man verschillende soorten hard- en softdrugs. De man heeft een proces-verbaal aangezegd gekregen.

Oude-Tonge

In Oude-Tonge werd in de woning van een 42-jarige vrouw eveneens harddrugs aangetroffen. De vrouw moet zich later bij de rechter verantwoorden.

Middelharnis

In Middelharnis doorzocht de politie een woning van een 33-jarige man en een 36-jarige vrouw, waar ook harddrugs werden gevonden. De man huurde bovendien een opslagbox in Dirksland, waar de politie nog meer harddrugs ontdekte. De 33-jarige man zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden voor de aangetroffen drugs in zowel de woning als de opslagbox.

Drugsteam

De politie heeft voor het district Zuid-West een drugsteam opgesteld. Samen met het Openbaar Ministerie en de gemeente bestrijdt de politie het maken, verkopen en gebruiken van drugs. Heeft u informatie? Bel dan 0900-8844. U kunt ook anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.