OUDE TONGE – Op zondagavond 12 november, omstreeks 19.50 uur, vond er op de N59 ter hoogte van hectometerpaal 37.6 een ernstig verkeersongeval plaats waarbij vijf voertuigen waren betrokken. Zowel de ambulance als de brandweer werden met spoed opgeroepen om assistentie te verlenen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er gelukkig geen sprake te zijn van beknelling. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij en bleven ongedeerd, wat als een ware opluchting kan worden beschouwd gezien de omvang van het incident.

De N59 moest in beide richtingen lange tijd worden afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven hun werk te doen en de situatie veilig te stellen. Dit leidde tot aanzienlijke verkeershinder in de omgeving.

Uiteindelijk werden drie voertuigen geborgen door een gespecialiseerd bergingsbedrijf, waardoor de weg weer vrijgegeven kon worden. De exacte oorzaak van het ongeval wordt momenteel nog onderzocht door de betrokken autoriteiten.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *