SOMMELSDIJK – Op dinsdagmiddag 23 mei 2023 rond 13:42 uur werden de hulpdiensten groots opgeroepen voor een fietster te water raakte op de Achterweg in Sommelsdijk.

Rond het middaguur ontving de politie een melding van een fietser die in het water was beland langs de Achterweg. Onmiddellijk werden politie-eenheden, ambulances en de brandweer ter plaatse gestuurd om hulp te verlenen. Het mobiel medisch team werd ook opgeroepen en was onderweg naar de locatie. Onderweg bleek het mobiel medisch team niet nodig en werd gecanceld.

Gelukkig was er een andere fietser aanwezig die zonder aarzelen handelde. Hij heeft de vrouw vastgehouden en zo voorkomen dat ze verder in het water kon raken, totdat de politie arriveerde. Door deze daad van heldhaftigheid kon erger worden voorkomen.

Nadat de politie ter plaatse was gekomen, hebben zij de vrouw uit het water gehaald. Vervolgens is zij nagekeken door het ambulancepersoneel. Hoewel de aard van haar verwondingen nog onbekend is, werd besloten om haar naar het ziekenhuis te vervoeren voor verder onderzoek en behandeling.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *