Middelharnis, 3 november 2023 – Op de Olympiaweg in Middelharnis is vanavond een grootschalige verkeerscontrole van start gegaan. Het verkeer wordt vanaf de Langeweg afgeleid en doorgestuurd naar de parkeerplaats van De Staver, waar de controle plaatsvindt.

De verkeerscontrole, die zojuist van start is gegaan, heeft als doel om de verkeersveiligheid te bevorderen en de naleving van verkeersregels te controleren. De autoriteiten hebben verkeersdeelnemers opgeroepen om hun medewerking te verlenen en alle aanwijzingen op te volgen.

Tijdens de controle zullen verschillende aspecten van voertuigen en bestuurders worden gecontroleerd, zoals rijbewijzen, kentekenbewijzen, verlichting en technische staat van voertuigen. De politie en andere instanties zullen nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat het verkeer veilig en in overeenstemming met de geldende regels op de weg is.

Verkeersdeelnemers die de Langeweg gebruiken, wordt geadviseerd rekening te houden met extra reistijd vanwege de verkeerscontrole. Het is belangrijk om geduldig en begripvol te zijn om een soepele afwikkeling van de controle te bevorderen.

De verkeerscontrole zal gedurende de avond voortduren, en de politie zal resultaten en bevindingen later delen. We herinneren iedereen eraan om altijd de verkeersregels te respecteren en veiligheid op de weg voorop te stellen.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *