Goeree Overflakkee Nieuws

Incidenten op Zondagochtend: Brand bij Bushalte en Voertuig te Water, Gevolgd door Medische Noodsituatie

In de vroege ochtend van zondag 10 december ontstond er omstreeks 6:20 uur een opmerkelijk incident bij de bushalte op het schelpenpad in Dirksland. Enkele fietsen vatten vlam, waarbij de beveiliging de brand opmerkte. Het bleek dat een van de betrokken fietsen elektrisch was. Na een snelle blussing kon de brandweer het incident onder controle brengen en huiswaarts keren.

Slechts vijf minuten later, om 6:25 uur, kwam er een melding binnen van een voertuig te water op de Oostendesedijk in Oude Tonge. Een personenauto was van de dijk geraakt, maar de inzittenden slaagden er gelukkig in om zelf uit het voertuig te komen. De oppervlakteredders van de brandweer Oude Tonge doorzochten het water voor de zekerheid, maar na een grondige zoekslag werd niemand meer aangetroffen. De situatie werd overgedragen aan de politie, en alle betrokken eenheden werden bedankt voor hun inzet.

Later op de ochtend, rond 11:15 uur, deed zich een medische noodsituatie voor op de Olympiaweg in Sommelsdijk. Het Mobiel Medisch Team werd ingevlogen per traumahelikopter en landde op het parkeerterrein van de Aldi. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *