ZONNEMAIRE – Op zondagmiddag 5 november om 16.40 uur heeft de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een Belgische surfer succesvol gered nadat hij in de problemen raakte op het Grevelingenmeer.

De jonge surfer, slechts 22 jaar oud, was omstreeks 15.30 uur vertrokken vanaf Bommenede en werd sindsdien vermist. De KNRM reageerde onmiddellijk op de ernstige situatie, waarbij zowel twee reddingsboten van KNRM station Ouddorp als een kustwachthelikopter vanuit Arnemuiden werden ingezet.

Dankzij een tip van een medesurfer op het Grevelingenmeer werd de vermiste surfer snel gelokaliseerd bij de Veermansplaat. Na een grondige controle door de KNRM-reddingsploeg bleek de jongeman in goede gezondheid te verkeren. Vervolgens bracht de KNRM hem veilig terug naar Bommenede. Na deze reddingsactie keerde de KNRM terug om de spullen van de surfer, die nog in het Grevelingenmeer ronddreven, te bergen.

Het snel en kordaat optreden van de KNRM heeft geleid tot een succesvolle redding van de surfer, en we zijn verheugd te kunnen melden dat hij veilig en wel is herenigd met zijn bezittingen.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *