SOMMELSDIJK – De man die vorig jaar september een 14 jarige jongen verkrachtte in zijn schuur in Sommelsdijk moet van de rechtbank 2,5 jaar de cel in

De rechter acht bewezen dat de man de jongen meelokte naar zijn schuur, daar zijn polsen vastpakte en verkrachtte. De moeder van de jongen die polshoogte kwam nemen trof haar zoon en de man aan met hun broeken omlaag zo zegt de rechter.

De Sommelsdijker zei tegen zowel de politie als de rechters dat de jongen zelf seks wilde met de man en hij deze alleen had bevredigd, de rechtbank gelooft dit echter niet aangezien er spermasporen op de jas van de jongen zijn aangetroffen. De getuigenverklaringen van het slachtoffer worden geloofwaardig geacht.

Zonder condoom

De rechter neemt de man zeer kwalijk over het feit dat de man de jongen penetreerde zonder condoom terwijl de man wist dat deze HIV positief is. Weliswaar gebruikt de man medicatie en is hierom niet besmettelijk, echter duurde het toch weken tot de jongen en zijn familie zeker wisten dat de jongen niet besmet was. Tot dat dit zeker was kreeg de jongen dezelfde medicatie.

Tijdens de rechtzaak bleek dat de moeder van de jongen en de met HIV besmette man elkaar kende van een inburgeringscursus, zo bleek in de rechtbank.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *