© McDonald's Nederland B.V.

OUDE TONGE – McDonald’s onderzoekt momenteel de mogelijkheid om een nieuwe vestiging te openen langs de N59 bij Oude-Tonge, op Goeree-Overflakkee. De vraag naar een fastfoodrestaurant op dit eiland bestaat al geruime tijd.

Tot op heden moesten liefhebbers van hamburgers en Big Macs zich verplaatsen naar de McDonald’s-restaurants in Spijkenisse of Dordrecht, beide op zo’n 30 kilometer afstand. Echter, McDonald’s overweegt nu serieus de bouw van een duurzame vestiging naast het tankstation aan de Tonisseweg in Oude-Tonge. Deze nieuwe vestiging zou een oppervlakte van 800 vierkante meter beslaan en een hoogte van 12 meter hebben, met 74 extra parkeerplaatsen.

De interesse, vooral onder jongeren, is aanzienlijk. In 2014 werd zelfs een speciale Facebookpagina opgericht met als doel een McDonald’s op Goeree-Overflakkee te realiseren. In 2020 verzamelde een burgerinitiatief in korte tijd 2100 handtekeningen ter ondersteuning van dit idee. De coronacrisis zorgde echter voor enige vertraging. Nu heeft de directie van McDonald’s zelf contact opgenomen met het gemeentebestuur en de plannen en tekeningen voor de nieuwe vestiging gepresenteerd.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *