Goeree-Overflakkee – Inwoners van Goeree-Overflakkee hebben sinds juni dit jaar de kracht van Fixi omarmd als hulpmiddel om problemen in de openbare ruimte te melden. Met behulp van de Fixi-app of de website kunnen burgers eenvoudig kwesties aankaarten, variërend van beschadigde verkeersborden en defecte lantaarnpalen tot parkeeroverlast en vandalisme.

Vanaf dit moment zal de gemeente uitsluitend meldingen in behandeling nemen die via het Fixi-platform zijn ingediend. Meldingen vanuit andere apps of platforms, zoals de BuitenBeter-app, worden niet langer verwerkt.

Fixi levert meer service en gebruiksgemak aan de burgers. De gemeente heeft de afgelopen maanden handmatig meldingen van verschillende apps en platforms verwerkt, maar met de groeiende populariteit van Fixi onder de inwoners zal deze handmatige verwerking stoppen. Fixi biedt diverse voordelen ten opzichte van andere platforms, zoals de mogelijkheid voor melders om de status van hun melding te volgen en te controleren of de melding al bekend is bij de gemeente. Dit resulteert in verbeterde service en efficiëntie.

Het indienen van een melding is eenvoudig en kan via de smartphone of de computer. Inwoners kunnen de Fixi-app gratis downloaden via de App Store en Google Play Store. Online melden is mogelijk op www.fixi.nl/goeree-overflakkee. Voor meer informatie kunnen inwoners terecht op www.goeree-overflakkee.nl/fixi. Het doorgeven van meldingen via de telefoon blijft ook beschikbaar en kan worden gedaan door te bellen naar het nummer 14 0187, optie 3. De gemeente roept alle inwoners op om Fixi te gebruiken voor een effectieve en efficiënte communicatie over problemen in de openbare ruimte.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *