Goeree Overflakkee Nieuws

Nachtafsluiting Haringvlietbrug voor Onderhoud en Testen

De Haringvlietbrug zal op vrijdag 24 november vanaf 22.00 uur tot zaterdag 25 november 06.00 uur in beide richtingen gesloten zijn voor al het verkeer. Let op: al vanaf 19.00 uur op vrijdagavond zal de parallelbaan van de brug worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Tussen 19.00 en 22.00 uur hebben fietsers en bromfietsers onder begeleiding van verkeersregelaars toegang tot de parallelbaan. Gedurende de afsluiting worden belijningen op de brugklep aangebracht, diverse testen uitgevoerd en onderhoud aan de vaste brug gepleegd.

Verkeer van en naar de Hoeksche Waard kan tijdens de afsluiting kosteloos gebruikmaken van de Kiltunnel. Het is echter raadzaam rekening te houden met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten. Rijkswaterstaat vraagt alle weggebruikers begrip te tonen voor eventueel ongemak en de aangegeven omleidingsroutes te volgen.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *