Nieuws Ouddorp

Nieuwbouwproject voor Senioren in Ouddorp Brengt Duurzame Woningen

In het hart van Ouddorp op Goeree-Overflakkee verrijzen binnenkort zestien moderne appartementen voor senioren. Deze duurzame nul-op-de-meterwoningen, ontworpen door Zeelenberg Architectuur, worden naar verwachting opgeleverd in het tweede kwartaal van 2024, en vergroten het aanbod van sociale huurwoningen in de dorpskern.

De strategisch gelegen locatie tussen de Dorpsweg en de Dorpstienden biedt directe nabijheid tot het bruisende centrum van Ouddorp. Met de ondertekening van de aannemingsovereenkomst in april staat de start van de bouw binnenkort op de planning.

Bewoners van de nieuwe appartementen genieten niet alleen van comfortabele en duurzame huisvesting, maar ook van de nabijheid van diverse voorzieningen. Het centrum van Ouddorp, op slechts enkele minuten afstand, herbergt supermarkten, een viswinkel, een kaaswinkel en kledingzaken.

Ouddorp staat bekend om zijn 18 kilometer lange strand, het grootste van Nederland. Omgeven door resorts en toeristische trekpleisters biedt de regio volop mogelijkheden voor senioren, waaronder een bezoek aan geitenboerderij De Mèkkerstee en de buitenspeeltuin De Flipjes.

Het nieuwbouwproject is een aanvulling op andere ontwikkelingen in Ouddorp, waaronder een project met 33 appartementen aan de Hofdijkseweg en de transformatie van een historische boerderij tot bijzondere woningen.

Voor geïnteresseerden in de seniorenappartementen is meer informatie beschikbaar op oostwestwonen.nl. Verdere details over de bouw en verkoop zullen spoedig volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *