19 september 2024

Mitch Fotografie

Mitch Fotografie: Jouw 112-Fotograaf in Rotterdam

Politie onderneemt actie na dreiging met vuurwapen bij middelbare school, Veenoord Rotterdam

Op dinsdagmiddag 17 september, rond 16.30 uur, heeft er een incident plaatsgevonden aan de Veenoord in Rotterdam, waar een persoon met een vuurwapen werd gesignaleerd op een middelbare school. De politie kwam snel in actie en controleerde verschillende mensen in de omgeving van de school om de situatie te beoordelen en te verifiëren.

Na ontvangst van een tip werd de politie geleid naar een woning aan de Lodijk in Rotterdam. Hier voerden agenten een inval uit op de derde etage van het gebouw. Het onderzoek bleek gericht op een minderjarige verdachte die eerder een bedreiging had geuit in de omgeving van de school.

Helaas werd de verdachte niet thuis aangetroffen, en het vuurwapen dat mogelijk betrokken zou zijn bij de dreiging, werd niet aangetroffen op de opgegeven locatie. De politie zet haar zoektocht voort om de verdachte op te sporen en de veiligheid in de regio te waarborgen.

Het onderzoek is in volle gang en de politie roept getuigen of personen met informatie op om contact op te nemen met de lokale autoriteiten. Verdere updates zullen worden verstrekt zodra er meer bekend is.