16 september 2024

Mitch Fotografie

Mitch Fotografie: Jouw 112-Fotograaf in Rotterdam

Werkzaamheden Rottenburgseweg Middelharnis gestart, gestremd tot 21 augustus

DCIM100MEDIADJI_0245.JPG

In een belangrijke stap naar verbeterde verkeersveiligheid en doorstroming is vandaag de eerste fase van de aanleg van een nieuwe rotonde op de kruising Rottenburgseweg/Doetinchemsestraat gestart. Deze rotonde is bedoeld om het verkeer in dit drukke gebied soepeler en veiliger te laten verlopen.

Komende werkzaamheden aan de Doetinchemsestraat

Vanaf 29 juli 2024 worden er bovendien werkzaamheden uitgevoerd aan de Doetinchemsestraat, tussen de Koningin Julianaweg en het kruispunt met de Rottenburgseweg. Deze werkzaamheden zijn bedoeld om de infrastructuur te verbeteren en de weg veiliger te maken voor alle weggebruikers.

Verkeershinder

Tijdens de werkzaamheden zal er sprake zijn van enige verkeershinder. Automobilisten worden geadviseerd om rekening te houden met vertragingen en waar mogelijk alternatieve routes te gebruiken. Voor voetgangers en fietsers worden omleidingen aangegeven om de veiligheid te waarborgen.

Planning en informatie

De werkzaamheden zijn gepland om binnen een redelijke termijn te worden afgerond, hoewel specifieke data nog kunnen variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en onvoorziene omstandigheden. Voor actuele informatie en updates worden bewoners en weggebruikers aangemoedigd om de gemeentelijke website en lokale nieuwsbronnen te raadplegen.