Goeree Overflakkee Nieuws

Oliebollenverkoop op Oudjaarsdag in Goeree Overflakkee

Inwoners van Goeree Overflakkee kunnen zich opmaken voor een smakelijke Oudjaarsdag, want de gemeente heeft toestemming verleend voor de verkoop van oliebollen op zondag 31 december. Volgens de schriftelijke mededeling van de gemeente mogen oliebollenkramen, op basis van een standplaatsvergunning, hun deuren openen tussen 06.00 en 22.00 uur.

De uitzondering geldt echter alleen voor oliebollenkramen. Alle andere winkels op het eiland moeten gesloten blijven op deze zondag, met uitzondering van winkels die uitsluitend producten verkopen voor directe consumptie, zoals snackbars.

Eén ondernemer heeft gebruikgemaakt van de mogelijkheid en een aanvraag ingediend om zijn onderneming op Oudjaarsdag te mogen openen. Hierdoor hebben inwoners van Goeree Overflakkee alleen de kans om oliebollen te halen in Middelharnis. Aangezien dit de enige ondernemer is die deze aanvraag heeft ingediend, is dit momenteel de enige beschikbare optie voor oliebollen op Oudjaarsdag.

Dus, terwijl de reguliere winkels gesloten blijven, kunnen de inwoners van Goeree Overflakkee zich verheugen op een smakelijk einde van het jaar met heerlijke oliebollen verkrijgbaar in Middelharnis. De oliebollenkraam is geopend van 07.00 tot 16.00 uur.

We wensen iedereen een smakelijke Oudjaarsviering toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *