Sommelsdijk – Vanochtend heeft zich rond 10:50 uur een ongeval voorgedaan op de Joost van den Vondellaan, waarbij een meisje op de fiets betrokken was.

Volgens ooggetuigen probeerde de fietser, een meisje van ongeveer 15 jaar oud, af te slaan op de Joost van den Vondellaan. Op dat moment raakte ze de auto die haar tegemoet kwam. Het voertuig raakte het meisje op de voorruit, wat resulteerde in letsel.

Direct na het ongeval werd de hulpdiensten gealarmeerd. Kort daarna arriveerde een ambulance ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere medische zorg. De exacte aard en ernst van haar verwondingen zijn op dit moment nog niet bekend.

De politie is ter plaatse gekomen en heeft de Joost van den Vondellaan tijdelijk afgesloten voor onderzoek. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De politie zal een onderzoek instellen om de toedracht van het incident te achterhalen.

De betrokken automobilist bleef ongedeerd en verkeert in shock. Hij is door de politie opgevangen voor het afleggen van een verklaring. Verdere details over de identiteit van de betrokkenen worden momenteel nog niet vrijgegeven, in afwachting van verder onderzoek en het informeren van de naasten van het slachtoffer.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *