SOMMELSDIJK – Zaterdagmiddag 11 november omstreeks 17.10 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de N215 – Staverseweg in Sommelsdijk.

Op de kruising van de Staverseweg met de Dorpsweg kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing, resulterend in aanzienlijke materiële schade aan de betrokken voertuigen.

Ambulancepersoneel werd ter plaatse gevraagd om de betrokkenen medisch te beoordelen. Gelukkig hoefde niemand van de betrokkenen naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Een van de inzittenden is ter plaatse nagekeken maar bleek geen verwondingen te hebben opgelopen.

Mogelijk zag een van de bestuurders het andere voertuig niet. De politie zal een nader onderzoek instellen om de exacte toedracht van het incident te achterhalen.

Om de beschadigde voertuigen te bergen en de weg vrij te maken voor het overige verkeer, werd een bergingsbedrijf ingeschakeld. Tijdens de afhandeling van het incident was de Dorpsweg gedeeltelijk afgesloten, wat leidde tot enige verkeershinder in de omgeving.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *