Uit archief

Ouddorp, 16 augustus – 11:00 uur

Op Camping Zuidhoek aan de Westerduinweg te Ouddorp heeft zich vanochtend een ernstig medisch incident voorgedaan waarbij reanimatie noodzakelijk was. Hulpdiensten zijn in groten getale ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.

Het incident vond plaats op de camping, waarbij een persoon in kritieke toestand raakte en reanimatie nodig was. De hulpdiensten, waaronder politie, ambulances en brandweer, werden onmiddellijk opgeroepen en zijn met spoed ter plaatse gegaan.

Bijzonder aan dit incident was de inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT). Het MMT, bestaande uit gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen, is per traumahelikopter naar een nabijgelegen locatie in Oostvoorne gevlogen. Daar is het MMT-team geland om bij het slachtoffer de ambulance in te stappen waarnaar ze het slachtoffer vervolgens naar het Erasmus MC in Rotterdam hebben vervoerd, waar gespecialiseerde medische zorg geboden kan worden.

De exacte oorzaak van het incident niet bekend. Campinggasten en omstanders zijn aangeslagen door het gebeurde en zijn opgevangen door hulpverleners.

Levens redden begint bij jou! Doe mee met HartslagNu!

Bij een hartstilstand telt elke seconde. Jij kunt het verschil maken. Meld je vandaag nog aan bij HartslagNu en word een burgerhulpverlener in je eigen buurt. Met jouw reanimatiekennis en AED-vaardigheden kun je levens redden. Samen maken we onze de overlevingskans groter. Doe mee, red levens! 💙🩺

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over de Heinenoordtunnel renovatie en andere interessante ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! We sturen regelmatig informatieve en boeiende content rechtstreeks naar je inbox.

Mis geen enkel belangrijk detail over de gedurfde operatie die de Heinenoordtunnel transformeert tot een veiligere en technologisch geavanceerde reiservaring. Ontdek hoe de installatie van een ruim bemeten vluchtgang en andere innovatieve aanpassingen de veiligheid en efficiëntie van deze cruciale verkeersader verbeteren.

Klik hier om je nu aan te melden voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *