Op de middag van 15 juni werd de brandweer gealarmeerd voor een vermeende noodsituatie in een woning aan de Prinses Irenestraat in Middelharnis.

Rond 14:04 uur werd een rookmelder geactiveerd, maar de bewoners waren op dat moment niet thuis. De hulpdiensten arriveerden snel ter plaatse en constateerden dat er geen tekenen van brand of rook waren die de rookmelder konden verklaren.

Om toegang tot de woning te krijgen, besloot de brandweer de achterdeur te gebruiken. Helaas was deze deur afgesloten, waardoor de brandweerlieden besloten een raam in te tikken om het pand binnen te gaan.

Eenmaal binnen voerde de brandweer een grondig onderzoek uit om eventuele branden uit te sluiten. Uit dit onderzoek bleek dat er geen brand, rook of andere gevaarlijke stoffen in de woning aanwezig waren. Het lijkt erop dat de rookmelder mogelijk door een technische storing onterecht is afgegaan.

Gelukkig bleek deze melding een vals alarm te zijn, waarbij er geen gevaar voor de bewoners of de omgeving bestond. Dank ging uit naar de oplettende buurtbewoners.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *