Dirksland, 21 augustus – Op zondagmiddag omstreeks 16.30 uur werd het zorgcomplex aan de Essenlaan in Dirksland opgeschrikt door een incident waarbij rookontwikkeling werd waargenomen in een appartement op de eerste verdieping.

Direct na de brandmelding, werd het BHV-team gealarmeerd en stelde een onderzoek in. Het onderzoek onthulde dat er een kleine brand was ontstaan in de keuken van het bewuste appartement, als gevolg van bakken en braden.

Het BHV-team handelde snel en doelgericht om de brand te blussen voordat deze zich kon verspreiden. Door hun snelle reactie en gecontroleerde aanpak werd de brand effectief bedwongen.

Als voorzorgsmaatregel werd de afdeling waar het incident plaatsvond ontruimd door het BHV-team. Dit zorgde ervoor dat alle bewoners veilig werden geëvacueerd en buiten werden opgevangen. Gelukkig raakte slechts één persoon licht beïnvloed door de rook en is ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht.

De situatie werd snel onder controle gebracht, en bewoners werden al snel teruggeleid naar hun appartementen nadat was vastgesteld dat er geen verdere dreiging was.

Blijf op de hoogte: Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste 112 nieuws en de recentste updates over gebeurtenissen op Goeree Overflakkee? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! We brengen jou regelmatig interessante en informatieve content rechtstreeks naar je inbox.

Het is gemakkelijk om je aan te melden. Vul gewoon je e-mailadres in en klik op de aanmeldknop hieronder. We beloven je dat we jouw gegevens met zorg zullen behandelen en alleen relevante en waardevolle content zullen sturen. Je kunt je op elk moment afmelden als je besluit de nieuwsbrief niet meer te willen ontvangen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *