DIRKSLAND – Vanavond heeft er een ongeval met letsel plaatsgevonden aan de Oud Kraaijer te Dirksland.

Een scooterrijder raakte betrokken bij het incident en verklaarde dat hij uitweek voor een dier dat plotseling de weg overstak. Dit resulteerde in een valpartij waarbij de bestuurder gewond raakte.

De hulpdiensten werden snel ter plaatse gestuurd om hulp te bieden. Medisch personeel onderzocht de gewonde scooterrijder in de ambulance. Na onderzoek werd besloten om het slachtoffer voor verdere medische behandeling over te brengen naar het ziekenhuis.

Blijf op de hoogte: Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste 112 nieuws en de recentste updates over gebeurtenissen op Goeree Overflakkee? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! We brengen jou regelmatig interessante en informatieve content rechtstreeks naar je inbox.

Het is gemakkelijk om je aan te melden. Vul gewoon je e-mailadres in en klik op de aanmeldknop hieronder. We beloven je dat we jouw gegevens met zorg zullen behandelen en alleen relevante en waardevolle content zullen sturen. Je kunt je op elk moment afmelden als je besluit de nieuwsbrief niet meer te willen ontvangen.

Dank voor je interesse in ons nieuws. We kijken ernaar uit om je regelmatig te voorzien van het laatste nieuws en de meest relevante updates!

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *