Evenement Goeree Overflakkee

Secret Santa Lichtjes Parade betovert heel Goeree-Overflakkee

Vanavond, op 8 december 2023, werd heel Goeree-Overflakkee ondergedompeld in de betoverende sfeer van de vijfde editie van de Secret Santa Lichtjes Parade. Het evenement, georganiseerd door Stichting Hart van Goeree-Overflakkee (HvGO) in samenwerking met Platteland Jongeren Goeree-Overflakkee, bracht een golf van licht en warmte door alle dorpen van het eiland.

Wij waren specifiek aanwezig langs de route van Middelharnis en Sommelsdijk om de magie vast te leggen in een foto- en videoreportage. Meer dan 100 prachtig verlichte tractoren trokken bewonderende blikken van jong en oud, terwijl ze door de feestelijk versierde straten van deze twee dorpen paradeerden.

In Middelharnis verzamelde zich een enthousiaste menigte rondom de route, terwijl de verlichte tractoren zich een weg baanden door de sfeervol versierde straten. Sommelsdijk, eveneens gehuld in de feestelijke gloed, verwelkomde de parade met open armen. De diverse kerstversieringen en lichtdecoraties in de dorpen maakten het tot een onvergetelijke ervaring voor de lokale gemeenschap.

Hoewel onze reportage zich concentreerde op Middelharnis en Sommelsdijk, verspreidde de magie van de Secret Santa Lichtjes Parade zich over het hele eiland. De parade bracht een positieve groet aan alle inwoners van Goeree-Overflakkee, met speciale aandacht voor hen die een uitdagend jaar achter de rug hebben.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de reacties van de inwoners. Kinderen wezen vol verwondering naar de schitterende lichtjes, terwijl volwassenen genoten van de gezellige sfeer die de parade met zich meebracht. De Secret Santa Lichtjes Parade vervulde haar missie om een positieve groet te brengen aan de gehele gemeenschap.

We spraken met toeschouwers en de algemene stemming was er een van waardering en dankbaarheid. Het initiatief van Secret Santa Goeree Overflakkee, waarbij mensen verrast werden met speciaal samengestelde kerstpakketten, raakte velen recht in het hart. Het bleek een ontroerend voorbeeld van gemeenschapsgeest en medeleven.

Met fonkelende herinneringen aan deze betoverende avond kijken de inwoners van Middelharnis, Sommelsdijk en heel Goeree-Overflakkee uit naar de komende feestdagen, waarin de geest van liefde, warmte en solidariteit nog lang zal nagloeien.

Geniet van de dronebeelden van vanavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *