Dirksland Nieuwe-Tonge Nieuws

[Update] Stroomstoring Treft Dirksland en Nieuwe Tonge: Van Weel Bethesda Ziekenhuis Schakelt over op Noodstroom

Woensdagnacht, 12 december omstreeks 23.40 uur, is er een onverwachte stroomstoring gemeld in een deel van Dirksland en een deel van Nieuwe Tonge. De storing betreft de middenspanning en heeft gevolgen voor ongeveer 2450 klanten, met name diegenen met postcodes 3244 LB en 3247 AA.

Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis, gelegen in de getroffen regio, heeft onmiddellijk gereageerd op de situatie door over te schakelen naar noodstroom. Dit zorgt ervoor dat kritieke medische apparatuur blijft functioneren en de patiëntenzorg kan worden gehandhaafd.

Het nutsbedrijf Stedin is op de hoogte gesteld en hun monteurs zijn momenteel onderweg naar de locatie om de oorzaak van de storing te onderzoeken en deze zo snel mogelijk te verhelpen. Op dit moment is nog niet duidelijk hoelang de stroomstoring zal aanhouden.

De getroffen gebieden, met inbegrip van delen van Dirksland en Nieuwe Tonge, worden verzocht om voorzichtig te zijn en waar mogelijk energiebesparende maatregelen te nemen. Stedin zal verdere updates verstrekken zodra er meer informatie beschikbaar is.

We adviseren bewoners en bedrijven in de genoemde postcodes om op de hoogte te blijven van de situatie en voorbereid te zijn op mogelijke gevolgen van de stroomstoring.

Update Stroomstoring (00:20 uur):
Meer dan 2450 klanten getroffen. Stedin-monteurs ter plaatse. Oorzaak onbekend. Van Weel Bethesda Ziekenhuis op noodstroom. Verdere updates volgen. Voor dringende zaken: Stedin noodnummer.

Update: Stedin Meldt Herstel Stroomstoring (01:10 uur)

Goed nieuws: Stedin meldt dat de stroomstoring is verholpen. Als dit niet het geval is bij u, neem dan contact op met de storingsdienst van Stedin.

01:15 uur

Einde Berichtgeving

We sluiten hiermee de berichtgeving af. Mocht u verdere vragen hebben, neem dan contact op met de storingsdienst van Stedin. Dank voor uw begrip tijdens deze situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *