©Pixabay

Telers op Goeree Overflakkee zijn woedend over de toenemende vernielingen van tulpenvelden door toeristen. Vooral het feit dat mensen zonder toestemming met paarden door de velden lopen, zorgt voor veel schade.

“Mensen moeten beseffen dat tulpenvelden geen openbare weg zijn”, aldus een teler uit de regio. “De bloemen zijn ons brood en als ze vernield worden, hebben we geen inkomen meer.”

De politie heeft aangekondigd extra toezicht te houden op de tulpenvelden en roept toeristen op om de velden met rust te laten. Ook de gemeente Goeree Overflakkee heeft aangegeven dat er strenger zal worden opgetreden tegen vernielingen van tulpenvelden.

De telers roepen toeristen op om respect te hebben voor de tulpenvelden en alleen toegang te vragen als dat is toegestaan. Ook vragen ze om de bloemen niet te plukken of te vernielen.

Laten we samen ervoor zorgen dat de tulpenvelden op Goeree Overflakkee kunnen blijven bloeien en dat de telers hun inkomen kunnen blijven verdienen. Respecteer de velden en geniet van de prachtige bloemen!

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *