Dinsdagochtend 24 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor twee incidenten waarbij de brandweer in actie moest komen.

Het eerste incident vond plaats om 03:20 uur op de Duivenwaardsedijk in Nieuwe Tonge. Hier had zich een verkeersongeval voorgedaan, waarbij zowel de politie als de brandweer en ambulance ter plaatse werden geroepen. Bij aankomst van de brandweer werd de bestuurder snel en veilig uit het voertuig gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst.

Slechts een half uur later, om 3:50 uur, werd de brandweer opnieuw opgeroepen, dit keer voor een mogelijke voertuigbrand aan het Spuikolk in Dirksland. Een oplettende melder had zwarte rook en vlammen waargenomen vanaf het industrieterrein. Bij aankomst van de brandweer bleek er echter geen sprake te zijn van een voertuigbrand, maar wel stonden een of meerdere pallets in brand. Gelukkig kon de brand snel en doeltreffend worden geblust, waarna de brandweer weer veilig huiswaarts kon keren.

De exacte oorzaken van deze incidenten worden nog onderzocht, maar dankzij de snelle reactie en professionele inzet van de hulpdiensten konden beide situaties snel onder controle worden gebracht en werd verdere schade voorkomen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *