Goedereede Nieuws

Update na steekincident in Goedereede: Vier Arrestaties na Onderzoek in Verband met Gewonde Man

Op de avond van 22 december schokte een steekincident de rust in Goedereede. Rond 20 uur ontving de politie een melding over een gewonde man op het dak van een schuurtje aan de Beresteyn. De brandweer redde de 36-jarige man uit ‘s-Gravenhage, die gestoken was. Een grondig onderzoek begon onmiddellijk, en het spoor leidde naar een woning aan de Stove, waar een 37-jarige man uit Goedereede werd aangetroffen en gearresteerd in verband met het incident.

Het onderzoek strekte zich uit naar meerdere verdachten, en in De Lier werden in de nacht van 23 december een 42-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Opmerkelijk was dat tijdens het betreden van de woning aan de Stove een van de agenten kortstondig onwel werd. De sterke chemische geur in het huis veroorzaakte dit ongemak, maar de agent herstelde snel na medische controle door ambulancepersoneel.

Het motief en de omstandigheden rond het steekincident worden momenteel intensief onderzocht. De politie doet een beroep op getuigen of personen met informatie om contact op te nemen via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Mocht u iets hebben gezien of weten dat kan bijdragen aan het onderzoek, wordt uw medewerking zeer op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *