Foto: Carlijn Noordermeer

Op zaterdag 2 september 2023 staat er een bijzonder evenement gepland op Goeree-Overflakkee dat het hart van het eiland zal verwarmen. De jaarlijkse Truckrun, georganiseerd door de Chauffeursvereniging Flakkee, belooft een dag vol vreugde en inclusie te worden voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking.

Deze bijzondere gebeurtenis begint om 10.00 uur bij Zorgcentrum Zuidwester in Middelharnis, waar vrachtwagens en hun toegewijde chauffeurs zich verzamelen om een speciale lading passagiers op te halen. Deze passagiers kijken reikhalzend uit naar een rit langs de prachtige kusten en schilderachtige wegen van Goeree-Overflakkee.

Hoewel de Truckrun een viering is van inclusie en gemeenschap, willen we ook de bewoners van Goeree-Overflakkee op de hoogte stellen van mogelijke verkeersontstoppingen tussen 9.00 uur en 16.00 uur op 2 september. De route van de Truckrun omvat namelijk een rondje om het eiland, wat kan leiden tot enige verkeersvertragingen.

We vragen de eilandbewoners en bezoekers om begrip te tonen voor deze tijdelijke verkeersaanpassingen. Om de veiligheid van iedereen te waarborgen en het evenement soepel te laten verlopen, zullen er verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden.

Het succes van de Truckrun op Goeree-Overflakkee is te danken aan de vrijwillige inzet van de chauffeurs en de steun van de gemeenschap. We vragen iedereen om gehoor te geven aan de aanwijzingen van de verkeersregelaars en deze dag te laten schitteren met solidariteit en inclusie.

Dank u voor uw begrip, en laten we er samen een onvergetelijke dag van maken op Goeree-Overflakkee!

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *