2017-07-15 12:33:44 ROTTERDAM - Een vlag met het logo van drinkwaterbedrijf Evides, dat water levert aan huishoudens en bedrijven in Zeeland, delen van Zuid-Holland en Brabant. Uit onderzoek blijkt dat er kleine concentraties van de chemische stof GenX in het drinkwater zit in de omgeving van Rotterdam. ANP JEROEN JUMELET

MIDDELHARNIS – Er is een waterlekkage gemeld in de Oranje Nassaustraat in Middelharnis. De melding geeft aan dat deze situatie naar verwachting nog 1 uur en 45 minuten zal duren voordat deze volledig is opgelost. De waterlekkage wordt veroorzaakt door een storing in de buurt, wat kan leiden tot onverwachte onderbrekingen in de watertoevoer en schommelingen in de waterdruk.

Het regionale nutsbedrijf DNWG is momenteel hard aan het werk om de storing te verhelpen en het probleem op te lossen. De betrokken instanties bieden hun excuses aan voor het eventuele ongemak dat deze situatie met zich meebrengt.

Om de situatie onder controle te houden, wordt aan bewoners het volgende geadviseerd:

  • Draai geen kranen open om verspilling van water te voorkomen.
  • Laat uw wasmachine, vaatwasser en andere apparaten die kraanwater gebruiken uitgeschakeld tot de watervoorziening weer stabiel is.

De waterlekkage wordt behandeld door het waterbedrijf Evides. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in deze situatie en hopen op een spoedig herstel van de watertoevoer in het getroffen gebied.

Blijf Op de Hoogte van het Laatste Nieuws op Goeree Overflakkee met Mitch Fotografie!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de meest prachtige foto’s van Goeree Overflakkee ontvangen? Abonneer je dan nu op Mitch Fotografie middels onderstaande link en mis geen enkel moment van wat er op ons mooie eiland gebeurt!

http://eepurl.com/iCGvXU

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *