Op dinsdagmiddag 22 augustus rond 13.30 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg – N57 R 22,5 in Goedereede. Bij de kettingbotsing, waarbij minstens vier voertuigen betrokken waren, werd de hulp van de brandweer ingeschakeld om een persoon uit een van de voertuigen te bevrijden. Vier ambulances waren ter plaatse om de betrokken personen bij te staan, waarvan ten minste één persoon met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd.

Vanwege het ongeval werd de weg in de richting van Zeeland volledig afgesloten, met als gevolg dat verkeer naar Schouwen-Duiveland om moest rijden via de N215 en de N59. De afsluiting kwam bovenop de reeds bestaande verkeersdrukte door de Heinenoordtunnel en de N59, wat leidde tot een aanzienlijke verkeersopstopping.

De Forensische Opsporing Verkeer heeft gedurende meerdere uren onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeval. Volgens Rijkswaterstaat werden de werkzaamheden naar verwachting rond 17.00 uur afgerond en zou de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *