©Pixabay

Nederlandse burgers ervaren momenteel hinder van zowel een WhatsApp-storing als problemen met het bekijken van televisie via KPN. Klanten uiten hun frustraties op sociale media, aangezien ze enkel de publieke tv-zenders (NPO 1, 2 en 3) kunnen ontvangen. Gelijktijdig melden mensen dat ze sinds 22.00 uur geen WhatsApp-berichten meer ontvangen.

KPN heeft via Twitter bevestigd dat er momenteel storingen zijn met Interactieve TV (Beperkte Modus) en de I-TV app. Het bedrijf onderzoekt de oorzaak van de storing en zet zich in voor een spoedige oplossing. Het aantal meldingen van KPN-gebruikers op de website allestoringen.nl nam toe vanaf 20.00 uur. De meeste meldingen lijken afkomstig te zijn uit de Randstad. Klanten delen op sociale media hun ervaringen, waarbij ze aangeven alleen NPO 1, 2 en 3 te kunnen ontvangen.

Een woordvoerder van KPN heeft verduidelijkt dat de storing niet landelijk is, maar meerdere regio’s treft. De specifieke regio’s waarin de storing zich voordoet, zijn echter niet bekend. Verdere details over de oorzaak en de verwachte duur van de storing zijn evenmin bekend. KPN zet zich echter intensief in om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Tegelijkertijd hebben Twittergebruikers vanaf 22.00 uur ook geklaagd over een WhatsApp-storing. Het lijkt erop dat de app geen verbinding meer kan maken, en dit probleem treft gebruikers wereldwijd. Op allestoringen.nl zijn al meer dan 70.000 meldingen binnengekomen over WhatsApp-problemen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *