april 19, 2024

Mitch Fotografie

Uw beeldmaker van het laatste nieuws op Flakkee

Rechtbankzaak na gijzelingsdrama: Man op 22 december 2023 naar woning gelokt door vrouw; vermeende ‘beroving en verkrachting’ leiden tot onderzoek

Arcief foto

Op een ijskoude vrijdagavond, vlak voor kerst op 22 december 2023, wordt een schrijnend incident onthuld in Goedereede. Een gewonde man, afkomstig uit Den Haag en 36 jaar oud, wordt door een vrouw genaamd S. S. (43) naar een woning gelokt. Wat aanvankelijk een gewone ontmoeting leek, ontaardt snel in een gruwelijke nachtmerrie.

De vrouw, S. S., beweert later in de rechtbank dat zij het slachtoffer is geweest van de man. Ze beweert dat hij haar belaagde, beroofde en zelfs verkrachtte. Deze aantijgingen zorgen voor een schokkende ommekeer in de gebeurtenissen.

In de duisternis van die avond worden hulpkreten gehoord door buurtbewoners. Ze ontdekken de gewonde man op het dak van een tuinhuisje, zijn lichaam doorstoken en zijn geest verward door de traumatische ervaringen in de woning waar hij gegijzeld werd. De mannen die hiervoor verantwoordelijk worden gehouden zijn K. B. (49) en K. W. (26), volgens het Openbaar Ministerie.

De twee gingen mee, zodat zowel hij als zij zich veilig zou voelen

Advocaat van verdachte S.S.

De advocaat van S. S. probeert haar rol te nuanceren. Hij beweert dat ze de man wilde confronteren over vermeende financiële misstanden en dat ze de andere mannen had ingeschakeld om te helpen bij het gesprek, met als doel een gevoel van veiligheid te creëren voor beide partijen.

Desondanks blijft het feit dat de Hagenaar in de woning gegijzeld werd en gestoken werd in zijn nek met dreigementen van verdere mishandeling. Hij wist echter te ontsnappen en werd later opgemerkt door verontruste buurtbewoners, die onmiddellijk de autoriteiten waarschuwden.

De verdachten, waaronder S. S., worden gearresteerd en voorgeleid. Tijdens de zitting probeert S. S. haar onschuld te benadrukken, terwijl de officier van justitie wijst op berichten op haar telefoon die suggereren dat ze wel degelijk een rol speelde bij de gebeurtenissen.

Wel twee mannetjes regelen voor in de woning en dan zeggen dat je niet weet wat er gaat gebeuren?

Officier van justitie, Openbaar Ministerie

De rechtbank, geconfronteerd met de complexiteit van de zaak en de ernst van de beschuldigingen, besluit dat het trio langer vast blijft zitten. Er blijft onduidelijkheid over de exacte aanleiding van de gijzeling en deze vereist verder onderzoek. Daarom wordt de zaak over drie maanden hervat, hopend op meer helderheid in deze verontrustende kwestie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.