april 21, 2024

Mitch Fotografie

Uw beeldmaker van het laatste nieuws op Flakkee

Resultaten van de verkeerscontrole op de Olympiaweg in Sommelsdijk

Op 19 april 2024 hebben de politie, in nauwe samenwerking met het Verkeershandhavingsteam (VHT), Team Verkeer, 15 studenten van de politieacademie en de Belastingdienst, een grootschalige verkeerscontrole uitgevoerd op de Olympiaweg in Sommelsdijk. De gezamenlijke inspanningen resulteerden in significante resultaten op het gebied van handhaving en veiligheid op de weg.

De Belastingdienst slaagde er tijdens de controle in om een bedrag van €4500 aan achterstallige belastingen te innen, terwijl één voertuig in beslag werd genomen. Daarnaast werden diverse bekeuringen uitgedeeld voor uiteenlopende overtredingen, waaronder gladde banden, losse lading en het niet correct functioneren van de losbreekreminrichting.

De handhaving was ook gericht op het handhaven van rijbewijsvoorschriften en het bevorderen van verantwoordelijk rijgedrag. Boetes werden uitgedeeld aan bestuurders die zonder geldig rijbewijs reden, geen gordel droegen, hun mobiele telefoon vasthielden tijdens het rijden en andere verkeersovertredingen begingen.

Daarnaast werden vijf processen-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed, wat benadrukt hoe serieus de autoriteiten de strijd tegen rijden onder invloed nemen om de veiligheid op de weg te waarborgen.

De succesvolle samenwerking tussen de verschillende instanties illustreert het belang van gezamenlijke actie om verkeersveiligheid te bevorderen. Het Politie Basisteam Haringvliet en alle betrokken partijen blijven zich inzetten voor een veiliger verkeersklimaat in de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.